Mario Balotelli kan stanna i Milan

Mario Balotelli kan stanna i Milan

Anfallaren kan skriva permanent kontrakt med Milan

Milans ägare Silvio Berlusconi har öppnat för att skriva kontrakt med Mario Balotelli. Nu hävdar även klubbens vd Adriano Galliani att det kan bli en fortsättning för anfallaren på San Siro.

Mario Balotelli lämnade Milan för spel i Liverpool säsongen 2014, en affär som kostade Premier League-klubben 16 miljoner pund. Men italienarens tid på Anfield blev allt annat än lyckad, därför lånades han ut tillbaka till Milan i somras. Men 25-åringens återvändo till Serie A har inte heller blivit som man hade tänkt sig, då han endast stått för 12 framträdanden under Sinisa Mihajlovic ledning. Dessutom kritiserades han hårt av tränaren tidigare den här månaden, som uttryckte att det fanns spelare som inte ”förtjänade att sätta sin fot på planen igen”, däribland Balotelli.

Balotelli kan köpas loss av Milan

Med tanke på att Mihajlovic skulle ha tröttnat på sin spelare, så har uppgifter gjort gällande att Liverpool vill sälja Mario Balotelli till Kina. Men detta verkar nu ha tagit en oväntad vändning, då Milan öppnat för att behålla anfallaren efter hans lånesejour. Silvio Berlusconi förklarade i en intervju med Italia 7 att man kan tänka sig att köpa loss honom.

– Han har extraordinära tekniska och fysiska egenskaper, om han kan visa mognad när det gäller hans beteende, så skulle vi vara mycket glada över att göra en ekonomisk uppoffring för att behålla honom här hos oss, säger Berlusconi.

Nu har även Milans vd Adriano Galliani avslöjat att det kan bli en fortsättning för italienaren i klubben.

– Varför inte? Det kommer hänga på flera saker, han tillhör Liverpool. Vi kommer prata i sommar, säger han till Football Italia och fortsätter:

– Ingen kommer lämna för Kina, deras transferfönster öppnar igen i mitten av juni, innan vårt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365