Mamadou Sakho fast i frysboxen i Liverpool

Mittbacken talar ut om utfrysningen i Liverpool

Mamadou Sakho har haft ett tufft fotbollsår som präglats av dopingskandaler och utfrysning. Nu talar spelaren själv ut om den svåra perioden i Liverpool.

I våras avslöjade brittiska medier en chockerande nyhet gällande en dopingskandal i Liverpools trupp. Det gällde mittbacken Mamadou Sakho som anklagades för att ha tagit otillåtna preparat. Hans framgångsrika fotbollsår, som snart skulle toppas med en Europa League-final mot Sevilla, tog snabbt en oväntad vändning och trots att fransmannen friades under utredningen har han inte gjort en match sedan den 17 april mot Bournemouth.

Får inte ens spela med reserverna

Efter att han blev friad från anklagelserna av UEFA såg han ut att vara tillbaka på fotbollsplanen inom kort. Men under sommarens försäsongsläger i USA skickades 26-åringen hem med anledning av att han skulle rehabilitera en hälskada på hemmaplan. Källor har dock avslöjat att det i själva verkat handlade om en tvist mellan Jürgen Klopp och spelaren, då tränaren sägs ogilla hans attityd. Några månader senare är försvararen nu tillbaka i speldugligt skick enligt honom själv, men får trots det inget förtroende. Nu talar han ut om situationen i Liverpool på sitt Snapchat-konto.

“Jag är skadefri sedan tre veckor tillbaka. Jag har fullföljt min rehab. De vill inte ens att jag spelar med B-laget! Varför vet jag inte”, skriver han och fortsätter:

“Jag accepterar situationen men jag kan inte acceptera lögnen. Fansen förtjänar att höra sanningen. Tack för ert stöd”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply