Liverpool vill värva Inters Geoffrey Kondogbia

Liverpool vill värva Inters Geoffrey Kondogbia

Fransmannen inte populär hos De Boer

Inters Geoffrey Kondogbia är inte särskilt populär hos nye tränaren Frank De Boer och han får allt mindre speltid, vilket kan öppna för en utlåning i januari med Liverpool som starkaste kandidater, men Inter sägs vilja sälja mittfältaren.

Inters mittfältare Geoffrey Kondogbia kan komma att lämna Inter för att sluta upp med Liverpool rapporterar Football Italia. Den 23årige mittfältaren skall inte vara en favorit hos nye tränaren Frank de Boer och den holländske tränaren har varit väldigt kritisk mot mittfältaren i pressen mer än en gång. Efter ett misstag i Inters 1-1 match med Bologna förra månaden så uttalade sig de Boer om Kondogbias insats.

– Vi har redan pratat om detta och han gör samma misstag ofta. Vi kan inte acceptera det från spelare när vi har sagt det till dem så många gånger redan, sade de Boer enligt Daily Star.

Denna offentliga kritik pekar på att de Boer inte skulle finna det alltför tragiskt om Kondogbia skickades iväg på lån eller såldes och då hans speltid har blivit allt mindre och mindre kan det vara nästa steg och den enda lösningen. Liverpool sägs vara väldigt intresserade och den tyske tränaren Jürgen Klopp har reagerat på fransmannens tillgänglighet. Klopp sägs vara övertygad om att han kan få spelaren att återvända till samma nivå som han har visat tidigare, när han spelade i Sevilla och Monaco. Inter sägs dock inte vara intresserade av en utlåning utan vill ha en pengatransaktion.

Inter lade förra sommaren 31 miljoner euro på mittfältaren, som hittills inte har levt upp till sin prislapp. Inter har haft en väldigt skakig start på säsongen, efter att tränare Roberto Mancini lämnade och Frank de Boer anställdes. För närvarande ligger de på plats 11 i Serie A och behöver fortfarande tid att vänja sig vid den nye tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365