bet365

Uppgifter: Divock Origi och Olivier Giroud på Juventus radar

Uppgifter: Divock Origi och Olivier Giroud på Juventus radar

Premier Leagues anfallsduo är eftertraktade

Arsenals Olivier Giroud och Liverpools Divock Origi är båda på de italienska mästarna Juventus radar med Origi som huvudprioritet men skulle Liverpool inte låta honom lämna kan de sikta in sig på Giroud.

De italienska mästarna Juventus kommer att behöva förstärka sitt anfall då det ryktas om att strikern Mario Mandzukic kan komma att lämna klubben skriver den engelska klubben Daily Star. Detta har lett till frågor om vem som kan komma att ersätta den kroatiske anfallaren på topp och flertalet alternativ har dykt upp, med två kandidater i Premier Leagues toppklubbar.

Det sägs att italienarna i första hand skall vara intresserade av Liverpools Divock Origi. Den unge och talangfulle anfallaren anlände till Liverpool 2014 från franska Lille men tillbringade den första säsongen tillbaka i Lille på lån. Han har ännu ingen startplats i Jürgen Klopps lag men har via ESPN uttalat sig om att han är ivrig att stanna kvar i Merseysideklubben och kämpa för sin plats.

– Nej, jag säger till mig själv att jag vill jobba för att komma in i laget. Det kommer inte bli lätt, men jag kommer att göra vad jag kan. Jag ställer inte alltför många frågor till mig själv, allt kan hända i fotboll. Jag jobbar mycket och jag är övertygad om att det kommer att visa sig. Jag är någon som rör sig framåt i svåra tider. Jag måste bara ha tålamod, sade Origi om sin situation.

Skulle Juventus inte kunna lägga händerna på Origi så är de inställda på Arsenals Olivier Giroud som en backup plan. Giroud har ännu inte gjort något mål i säsongens Premier League och har åkt på mycket kritik från Arsenalsupportrarna som menar på att han är för ineffektiv. Giroud har sedan 2012  gjort 82 mål på 191 matcher för Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply