Mario Balotelli: ”Jag pratade med Klopp en gång”

Hade ingen kontakt med Liverpooltränaren

Mario Balotelli, som i somras lämnade Liverpool efter två mindre framgångsrika säsonger i klubben för att istället blomma ut i franska Nice, har sagt att han inte hade någon kontakt med Liverpooltränaren Jürgen Klopp och att de enbart talades vid en gång.

Mario Balotelli har varit ett hett ämne sedan han slog igenom för tio år sedan. Den italienske anfallaren har under sina professionella år dragit till sig mycket uppmärksamhet i media och har gjort en del galna grejer. Under de senare åren har det blivit bättre men Balotellis mindre framgångsrika sejour i Liverpool har dragit uppmärksamhet till sig ändå. Anfallaren lyckades enbart göra ett mål i Premier League under två säsonger, varav en då han var utlånad till AC Milan men hade problem med skada och enbart gjorde ett mål även där. I nya klubben Nice har han acklimatiserat sig bättre och har gjort sex mål på fem matcher. Anfallaren berättar nu hur han överhuvudtaget inte talade med den nye Liverpooltränaren Jürgen Klopp under deras tid tillsammans i klubben.

– Klopp känner inte mig, jag pratade med honom en gång, han sade till mig att gå någon annanstans, jobba hårt och sedan återvända, berättade Balotelli för Sky Sports.

– Så jag sade hejdå till dem och att vi inte skulle se varandra igen. Det var ingens fel. De (Liverpool och Milan) var inte ideala miljöer för mig. Jag gjorde inga misstag när det gällde mitt spel eller mitt uppförande, men jag skadade mig och det är ingenting som jag kan kontrollera.

– I början valde jag Nice för klimatet, jag ville vara på en avslappnad men vacker plats, där det är svårt att hamna på fel sida av sängen. Den andra anledningen till att jag valde Nice är för att det är en bra grupp med unga spelare. Vi är alla i ungefär samma ålder, avslutade Balotelli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply