Liverpool nära portugisisk talang

Engelsk media uppger att Paulinho är mycket nära ett kontrakt med Liverpool

Brendan Rodgers och Liverpool kommer vilken dag som helst att göra klart med klubbens första värvning inför sommaren, rapporterar Daily Mirror.

Liverpool har varit en av klubbarna som det ryktats mest om under de senaste månaderna. Rodgers har annonserat att han vill förstärka truppen och det har talats om Memphis Depay, James Milner och Falcao för att bara nämna några. Men mycket talar för att första värvningen blir en talang från Portugal.

På Merseyside med sin far för att skriva på kontraktet

A.D. Sanjoanense, där Paulinho för närvarande spelar, har bekräftat att deras talangfulle mittfältare är på Merseyside i detta nu för att skriva på ett kontrakt med Liverpool.

Paulinho, som gjort 12 framträdanden i sin portugisiska klubb den här säsongen, har spenderat de senaste veckorna i England där 17-åringen provtränat på Melwood (lagets träningsanläggning).

Liverpool sägs vara mycket nöjda med tonåringens prestationer under prövotiden och klubbarna ska vara överens om en övergångssumma, vilket betyder att det enda som saknas är Paulinhos signatur.

”Little Boy”, som han också kallas tack vare hans lilla kroppsstorlek, kommer att ansluta till Liverpools ungdomsakademi nästa säsong och kan därmed slutföra säsongen i Sanjoanense.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply