Kuyt återvänder till Holland

Den holländske landslagsmannen Dirk Kuyt avslöjar att han kommer lämna Fenerbahce för att återvända till Eredivisie och Feyenoord efter säsongen. 

Dirk Kuyt gjorde sig ett namn i Liverpool som en hårt kämpande ytterlöpare. Holländaren spelade i Premier League-klubben mellan säsongerna 2006-2012, innan han lämnade för turkiska Fenerbahce. Kuyt som nu hunnit bli 34 år gammal, har under en längre tid uttryckt sin önskan att få avsluta karriären där den en gång satte fart, i holländska Feyenoord. Nu meddelar spelaren att han kommer få sin önskan uppfylld.

– Jag kommer hem efter sommaren och kan knappt vänta på att få spela på De Kuip igen. Feyenoord har alltid legat nära, vi pratade om en flytt när jag lämnade Liverpool men det funkade inte då, ska 34-årige Kuyt sagt till tidningen De Telegraaf.

Feyenoord som för närvarande ligger på en 3:e plats i Eredivisie, meddelar att man skrivit på ett kontrakt över en säsong, men man säger även att det kan bli ytterligare en förlängning.

Det var i Feyenoord som karriären tog fart för 34-åringen där han på tre säsonger stod för hela 83 mål på 122 matcher innan han alltså 2006 flyttade till England och Liverpool. Under nuvarande säsong har det hittills blivit 8 mål på 25 ligamatcher för Fenerbahce som ligger på en andraplats, två poäng bakom rivalen Galatasaray.

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply