Jack Butland dementerar rykten om Liverpool – som jagar Pato och Icardi

bet365

Jack Butland tar avstånd från Liverpool-ryktena – klubben kan värva striker

Stoke Citys succémålvakt har kopplats ihop med Liverpool, men nu dementerar Jack Butland ryktena. Istället kan klubben värva en av två stjärnanfallare.

Jack Butland gör storsuccé i Stoke City sedan försäljningen av stjärnmålvakten Asmir Begovic till Chelsea. Föga förvånande lockar han då till sig intresse, och Liverpool har ryktats vilja värva målvakten.

– Jag vill förstås spela i ett lag som tillhör toppen, men just nu kan jag inte klaga på var jag befinner mig. Jag är i ett fantastiskt lag som spelar oerhört bra och det ser verkligen ljust ut för klubben.

Butland betonar att han känner sig lycklig, att han ständigt lär sig nya saker och att en flytt inte är i sikte.

– Allt är spekulationer och rykten. Självklart är det underbart att kopplas ihop med en klubb som Liverpool, men nu är jag här och ingen annanstans. Och just nu kan jag inte tänka mig en bättre plats för mig.

Jagar Alexandre Pato och Mauro Icardi

Enligt Don Balon är Liverpool mycket nära att värva den brasilianske anfallaren Alexandre Pato. Det skulle innebära att den forne supertalangen gör comeback i Europa och spelar i kontinenten för första gången sedan sin tid i AC Milan.

En annan sydamerikansk anfallare som kan vara aktuell för Liverpool är argentinske Mauro Icardi, som gör det bra för Inter. Enligt italiensk media ska Liverpool förbereda ett bud inför det kommande januarifönstret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365