bet365

Arsenal jagar Ilkay Gündogan, Lars Bender, Cristoph Kramer och William Carvalho

En av fyra intressanta mittfältare kan värvas av Arsenal

Ett par tunga skador i Arsenal har blottat klubbens svaga backup-spelare, då man har tappat flera poäng på sistone. Nu kan man värva en av fyra intressanta mittfältare enligt medier.

Det är Daily Mail som rapporterar att Arsenal vill förstärka truppen med en ny mittfältare av hög klass i januari. Tabloiden uppger att det finns en önskelista med fyra olika namn som kan vara aktuella för klubben, men alla fyra har någon slags hake.

Jagar duo i Bayer Leverkusen

Två spelare i tyska Bayer Leverkusen sägs vara av intresse för Arsenal, och det är Lars Bender och Cristoph Kramer som ska ha lockat till sig Arsène Wengers nyfikenhet. Båda spelarna har placerats i den engelska klubben tidigare, det kom till exempel nya uppgifter om Arsenals intresse för Bender nyligen. Kramer uppges dock inte vara aktuell för en flytt i januari, medan Bender har kroniska skadeproblem som kan avskräcka Arsenal, som redan har många spelare i den kategorin.

Ilkay Gündogan och William Carvalho aktuella för Arsenal

En annan duo som sägs vara möjliga nyförvärv för Gunners är Borussia Dortmunds mittfältsdynamo Ilkay Gündogan, som nyligen kom tillbaka från en tuff långtidsskada, och Sporting Lissabons supertalang William Carvalho.

Gündogan ska, precis som Bender, ha skadeproblem som är tillräckliga för att Arsenal ska tvivla på en värvning enligt Daily Mail, medan Carvalhos prislapp på 420 miljoner kronor ska vara något för hög för Arsenal. Den prislappen är också portugisens utköpsklausul.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply