Framtiden för van Dijk i Liverpool osäker

Framtiden för van Dijk i Liverpool osäker

Efter att Liverpools tränare Jürgen Klopp gått ut med att han lämnar klubben efter säsongen har mittbacken Virgil van Dijk inte klart för sig angående en fortsättning på Anfield.

Jurgen Klopps beslut om att lämna Liverpool efter säsongen kom som en chock för många. Efter åtta och en halv säsong i klubben är tysken inne på sin sista tid på Anfield och beslutet har gjort att det börjat pratas om framtiden för andra nyckelfigurer i klubben. En av dem är mittbacksstjärnan Virgil van Dijk.

På frågan om mittbacken ser sig själv i nästkommande projekt i klubben svarar han följande.

– Det är den stora frågan. Jag är väldigt nyfiken på hur allt kommer att gå. När det finns klarhet i ämnet kommer vi att se över situationen, säger van Dijk enligt brittiska BBC.

Han fortsätter:

– Klubben har nu ett stort jobb framför sig, att ersätta inte bara en tränare utan en hel tränarstab. Det är så många saker som kommer att ändras. Jag är väldigt nyfiken vilken väg man kommer ta men när det är klart ser vi över vår situation. Det kommer att vara slutet på Klopp-eran, jag är fortfarande en del av det och därför gillar jag inte att prata om det. Jag vill hålla fullt fokus.

Han avslutar:

– Förhoppningsvis kommer vi ha den framgång som vi alla drömmer om och förhoppningsvis kommer klubben ha klara planer efter säsongen, då får vi se vad som händer.

Van Dijk har kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Presidenten: Stor chans att Mbappé flyttar dit i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply