Presidenten: Stor chans att Mbappé flyttar dit i sommar

Presidenten: Stor chans att Mbappé flyttar dit i sommar

Kylian Mbappé har under de senaste åren kopplats ihop med en flytt till Real Madrid och sitter återigen på ett utgående kontrakt. Nu säger La Liga-presidenten Javier Tebas att det är mer än 50 procents chans att fransmannen hamnar hos marängerna.

Real Madrids jakt på Kylian Mbappé fortsätter. Superstjärnan har tidigare nobbat spanjorerna vid flera tillfällen men nu finns möjligheten igen att flytta till Madrid. Marängerna har presenterat ett erbjudande för Mbappé och nu är det upp till spelaren själv om han flyttar till Santiago Bernabéu eller inte.

Hur stor är då chansen att Mbappé kommer spela i Real Madrid nästa säsong? Enligt La Ligas president Javier Tebas är det mer än 50 procents chans att så blir fallet.

– Jag tror att möjligheten att Mbappé spelar i Real Madrid är stor, det är min personliga åsikt. Han är 25 år och PSG verkar inte… Allt kommer att bero på Real Madrid, deras president och vad de är beredda att satsa. Madrid måste tänka att värvningen av Jude Bellingham har gjort att man redan har en stjärna och man har även Vinicius. Om spelaren vill flytta till Real Madrid är chansen mer än 50 procent att det blir så, säger han på måndagskvällen enligt Diario MARCA.

Tidigt på tisdagsmorgonen skriver Diario AS att Mbappé har lovat Paris Saint-Germain att meddela sitt beslut om framtiden. Om det blir en fortsättning på Parc des Princes, eller inte.

Denna säsong har Mbappé stått för 19 mål och tre assist på 18 matcher i Ligue 1.

Mbappés kontrakt med PSG går ut efter säsongen men det finns en option på ytterligare ett år.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arteta på Barcelonas önskelista – nekade flyttankar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply