Brasiliens trupp till Copa America 2024

Copa America 2024

Brasiliens trupp till Copa América 2024 i USA

Brasiliens trupp till Copa América 2024? Inom kort, den 4 juni 2024, drar nästa stora fotbollsturnering för landslag igång före både fotbolls-EM 2024 och OS 2024 i fotboll vilka spelas lite senare under sommaren. Nu handlar det istället handlar om den klassiska Sydamerikanska fotbollsturneringen Copa América 2024. Se och spela på Copa America live =>

Nytt för i år är Copa América spelas i USA istället för ett Sydamerikansk land och turneringen kallas den här gången för Copa América Centenario för att fira 100-årsjubileumet av Copa América. Copa America som är världens äldsta ännu pågående internationella landslagstävling och Brasiliens herrlandslag i fotboll har varit sedan 1916 då turneringen bildades.

Brasiliens laguppställning inför turneringen offentliggjordes ganska tidigt och som det ser ut är Brasiliens Copa America-trupp (6.00) en av favoriterna att vinna Copa America-turneringen i USA.

Brasiliens trupp till Copa América 2024 i USA

Brasiliens Copa America-trupp förväntas nå finalen i Copa América

Brasilien som har ett starkt landslag och är en av favoriterna att vinna Copa América (3.25) men kommer få stor konkurrens från Argentinas stjärnspäckade trupp samtidigt som Uruguay (6.00) och USA (13.00) även finns med bland favoriterna att vinna turneringen.

De båda lagen är favoriter att vinna turneringen där Argentina (2,75) har ett litet försprång då man med största sannolikhet kommer att ha Leo Messi tillgänglig för spel samtidigt som Neymar, Brasiliens stora stjärna står över turneringen. Copa América vinnarodds hos spelbolagen indikerar att Argentina (2,75) förväntas vinna Copa América 2024 och Brasilien (3.25) som kan utmana i finalen. Se och spela på Copa America live =>

Copa América vinnare 2024 Vinnarodds Topp 2
Argentina 2,75 1,72
Brasilien 3,25 1,90
Uruguay 6,00 3,75
Colombia 12,00 5,00
USA 13,00 7,00

Något som kan sätta stoppa ärkerivalens framfart är ifall Lionel Messi missar turneringen. Speciellt då Leo Messi (5.50) förväntas vinna Copa America 2024 skytteliga.

Bästa målgörare Copa América 2024 Vinnarodds
Lionel Messi 4,00
Vinicius Junior 5,50
Darwin Nuñez 7,50
Julián Álvarez 8,00
Lautaro Martínez 9,00

Brasiliens trupp till Copa América

Brasilien möter Peru i premiären

Brasiliens första match i Copa America 2024 är mot Costa Rica, och det förväntas bli en spännande uppgörelse. Båda lagen har visat starka prestationer i sina respektive kval och träningsmatcher, vilket gör denna öppningsmatch till en av de mest efterlängtade i turneringen.

Brasilien, känt för sin offensiva fotboll och tekniska skicklighet, kommer in med ett lag fyllt av stjärnor från toppklubbar i Europa och Brasilien. Med spelare som Neymar och Vinícius Jr. i spetsen har de potentialen att skapa magi på planen. Deras snabba passningsspel och kreativa anfall är alltid en fröjd att se, och de brasilianska fansen förväntar sig inget mindre än en seger.

Costa Rica, å andra sidan, är kända för sin disciplinerade defensiv och kontringsspel. De har tidigare visat att de kan utmana och överraska starkare motståndare, och de kommer att vara väl förberedda för att möta den brasilianska offensiven. Laget kommer att förlita sig på sin starka laganda och taktiska noggrannhet för att hålla sig kvar i matchen och utnyttja eventuella chanser som uppstår.

Denna match lovar att bli en intensiv och underhållande kamp mellan två olika fotbollsfilosofier, och fansen kan se fram emot en kväll med högklassig fotboll och många dramatiska ögonblick. Brasiliens första steg i Copa America 2024 mot Costa Rica kommer utan tvekan att sätta tonen för resten av turneringen. Se och spela på Copa America live =>

Brasiliens trupp till Copa América

I det brasilianska landslaget finns det många bra fotbollsspelare men den största av de alla kommer inte att vara med i turneringen. Neymar som denna säsong vann dubbeln med Barcelona kommer istället att satsa på OS i hemlandet som går av stapeln den 4 juni och varar i drygt tre veckor. I årets Copa America-trupp finns bland annat Vinicius, Neymar och Rodrygo med och kommer att utgöra stommen i Brasiliens laguppställning och deras försök att vinna Copa America-titeln denna gång. Se och spela på Copa America live =>

Fifas världsranking: 7

Förbundskapten: Dorival

Målvakter: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City) y Bento (Athletic-PR)

Försvarare: Beraldo (Paris Saint-Germain), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Gabriel Magalhães (Arsenal), Militão (Real Madrid). Danilo (Juventus), Yan Couto(Girona), Guilherme Arana (Atlético-MG), Wendell (Porto).

Mittfältare: Andreas Pereira (Fulham), Bruno Guimarães (Newcastle), Douglas Luiz (Aston Villa), João Gomes (Wolverhampton), Lucas Paquetá (West Ham).

Anfallare: Endrick (Palmeiras), Martinelli (Arsenal), Evanilson (Porto), Raphinha (Barcelona), Rodrygo (Real Madrid), Savinho (Girona), Vinicius Jr. (Real Madrid).

Brasiliens trupp till Copa America 2015

Den tekniske anfallaren Robinho var tillbaka i truppen som nygamle förbundskaptenen Dunga tagit ut efter ett flera års långt uppehåll under den senare tiden i Milan. Men det finns förutom en hel del välkända ansikten i brasilianska mästerskapssammanhang också en del nykomlingar.

Målvakter: Jefferson, Diego Alves. Marcelo Grohe

Försvarare: David Luiz, Marquinhos, Thiago Silva, Miranda, Danilo, Fabinho, Marcelo, Filipe Luis

Mittfältare: Luiz Gustavo, Fernandinho, Elias, Casemiro, Everton Ribeiro, Douglas Costa, Willian, Coutinho

Anfallare: Neymar, Diego Tardelli, Robinho, Roberto Firmino

Brasiliens trupp till Copa America 2024: spelartrupp, lag & spelschema!

Läs mer om Copa America

Du kan läsa mer om turneringen på den officiella hemsidan. Se och spela på Copa America live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply