Halvtidsshow Super Bowl 2021 artist – vilken artist på Super Bowl 2021 show?

Halvtidsshow Super Bowl 2021 artist - vilken artist på Super Bowl 2021 show?

Halvtidsshow Super Bowl 2021 – vilka artister uppträder?

Halvtidsshow Super Bowl 2021? Vilken artist på Super Bowl 2021? Vem uppträder halvtidsshow Super Bowl 2021? När startar halvtidsshow Super Bowl 2021? Super Bowls halvtidsshower är minst lika kända som själva finalen som i år utspelar sig mellan Kansas City Chiefs (1.58) som går in med de bättre oddsen mot Tampa Bay Buccaneers (2.40). Se Super Bowl Live =>

Super Bowls halvtidsshower är spektakulära i sig. Det blir alltid en stor show av det hela och enbart de absolut bästa artisterna blir ditbjudna för uppdraget. Det bästa är att artisterna inte får betalt för sina uppträden. Se Super Bowl live här =>

Inatt är det är dags att kicka igång ännu en upplaga av Super Bowl, USA:s mest älskade sportevenemang. Super Bowl är det största sportevenemanget i USA. Super Bowls halvtidsshow är en av de största framträdandena för året, med heta artister och makalösa framträdanden.

Halvtidsshow Super Bowl 2021 artist

Super Bowl 2021 artister & halvtidsshow – The Weeknd

Vilken artist kommer att uppträda på Super Bowl 2021 under halvtidsshowen? Utöver en stor andel artister som uppträder under Super Bowl finns varje år även en huvudartist. Detta som kommer för att uppträda under halvtidsshowen.

Artist halvtidsshow Super Bowl 2021 – The Weeknd

Vilken artist halvtidsshow Super Bowl 2021? Varje år byter man artist som uppträder på Super Bowl. 2016 var det Beyonce och 2017 var det Lady Gaga som tog över showen när det hela avgjordes i Houston, Texas. 2018 var det Justin Timberlake och 2019 var det Maroon 5. 2020 fick vi se den magiska duon med Jennifer López och Shakira. 2021 är det kanandensaren The Weeknd som intar scenen. Vi förväntar oss nu att gruppen ska göra sitt bästa framträdande någonsin tillsammans med sina kamrater på scen. Antingen blir det en otrolig show vi aldrig kommer glömma, eller kan det bli ett fiasko. Vi hoppas förstås på det förstnämnda när vi sitter bänkade hemma i tv-soffan.

Super Bowl 2021 artister? Uppträdanden Super Bowl 2021?

Super Bowls halvtidsshower har kommit att bli ännu mer populära än finalen i sig och stora företag lägger enorma summor pengar för enbart några sekunder av reklam i halvtidsvilan av ett av världens största sportevenemang.

Tydligen så får artisterna inte betalt för att uppträda under halvtidsshowerna. Det är en stor ära för artisterna att uppträda under halvtidspauserna. Givetvis får artisterna väldigt mycket tillbaka då halvtidspaus programmen ses av över 100 miljoner amerikaner. Det är väldigt bra PR och stärker artisterna och deras möjligheter framöver.

Tidigare artister som Lady Gaga kommer jämföras med är Michael Jackson, Prince, Whitney Houston, Janet Jackson, Coldplay, Katy Perry, Bruno Mars, Beyoncé, Just Timberlake och Madonna. Dessa är artister bara några av de stora världskända namn som har besökt Super Bowl och showen under halvtidspauserna.

Halvtidsshow Super Bowl 2021 artist - vilken artist på Super Bowl 2021 show?

Fetaste artister och Super Bowl halvtidsshower

Kan du ingenting om amerikansk fotboll utan står ut med matchen i sig för att kunna se pausunderhållningen? Super Bowls pausunderhållning är nämligen minst lika känd som sport-evenemanget i sig och många är de som sitter på helspänn, nyfikna på vad årets artist Lady Gaga kommer att göra under de tolv minuter som hon har till förfogande. Vad resultatet mellan Atlanta Falcons och New England Patriots blir är det faktiskt många som inte bryr sig om, och den direktsända NFL-finalen är knappast den enda publikfriaren.

Istället får halvtidsunderhållningen väldigt mycket uppmärksamhet, och många av de hundratals miljoner människor som bänkar sig för finalen runt om i världen, oavsett vart de befinner sig, uppskattar pausunderhållningen minst lika mycket som matchen och på sociala medier sprids uppträdandena, och ses på om och om igen.

Oförglömliga artister och shower under Super Bowl

Under pausunderunderhållningen kan allting hända – lejonrobotar tämjs, det sjungs i hällande regn och gamla grupper återförenas igen. Här nedan presenterar vi fem oförglömliga moment (och en nationalsång).

1. Super Bowl halvtidsshow 1993 – Michael Jacksons spektakulära entré

Michael Jackson satte en hög standard med hela sitt nummer, men det var ändå inledningen som satte tonen, då superstjärnan använde sig av de gigantiska bildskärmarna, pyroteknik och look-alikes innan han slutligen själv kom in på scenen. Han inledde hela framträdandet med en lång tystnad för att därefter dra av en show som heter duga.

vilken artist på Super Bowl 2021 show

2. Super Bowl halvtidsshow 2004 – Janet Jacksons bröstskandal

Det var under Janet Jacksons framträdande 2004, som hon genomförde tillsammans med Justin Timberlake, som incidenten hände. Timberlake slet upp Jacksons blus och en bröstvårta blottades under en sekund, men det var nog för att skapa en skandal av episka proportioner. Jackson hamnade i Guiness World Record, då hon blev den mest googlade någonsin. Hundratals amerikaner protesterade, debatten om sedlighet rasade, TV-bolaget CBS var nära på att åka på böter på fem miljarder kronor och så vidare. Händelsen ledde även till att stora evenemang likt Oscarsgalan, sänds med en viss fördröjning då denna händelse skall hinna klippas bort.

3. Super Bowl halvtidsshow 2015 – Katy Perrys lejonrobot

Det finns många sätt att inleda en av sin karriärs största spelningar på och enligt Katy Perry kan man inte göra det på något annat sätt än på ett gigantiskt lejon. Inför hennes halvtidsuppträdande kom hon in, ståendes på ryggen på en jättelik lejonrobot och det blev en av årets stora snackisar.

Vilken artist på Super Bowl show?

4. Super Bowl halvtidsshow 2013 – Beyoncé återförenar Destiny’s Child

En av de största överraskningarna någonsin kom 2013 då Beyoncé överraskade sina fans, och resten av världen, med att återförena sin gamla succégrupp Destiny’s Child under sin halvtidsshow. Gruppen bestod av Beyoncé, Kelly Rowland och Michelle Williams, och de splittrades 2006 och har tillsammans sålt mer än 60 miljoner fysiska album.

5. Super Bowl halvtidsshow 2007 – Prince, regnet och ”Purple rain”

Ett ikoniskt framträdande av en ikonisk artist. Då Prince 2007 ensam skulle stå för pausunderhållningen ösregnade det genom hela showen av hans ikoniska låt ”Purple rain”, och istället för att bryta – på grund av den farliga kombinationen med vatten och elektronik – fortsatte han framförandet, på den glashala scenen som var formad som hans symbol, och många anser att hans framträdande var det bästa någonsin i Super Bowls historia.

6. Super Bowl 1991 – Whitney Houston och nationalsången

Det bästa framträdandet av de alla är dock ingen halvtidsshow. Det är istället Whitney Houstons framträdande av den amerikanska nationalsången ”Star spangled banner”. Detta 1991, i en tid med Gulfkriget och en brinnande känsla av gemenskap i hela landet, som Houston förmedlade genom sitt framträdande.

Över 750 miljoner tittare över hela världen såg Houston sjunga vad som numera är en legendarisk version av nationalsången, och senare sade Houston själv om uppträdandet: ”Den som var där kunde känna intensiteten. Vi var mitt i Gulfkriget, det var ett ödesmättat ögonblick för landet och våra söner och döttrar slogs utomlands. Vi behövde hopp, vi behövde få hem våra barn och det var vad det handlade om för mig när jag sjöng sången”.

Halvtidsshow Super Bowl 2021 artist

Läs mer om hur du kan streama Super Bowl live stream gratis online, Super Bowl TV tider, Super Bowl odds, Super Bowl erbjudandenSuper Bowl kampanjer, Super Bowl spel odds tips och vinna resa till New York. Se mer på NFL.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply