bet365

Chocken: Jürgen Klopp lämnar Liverpool

Chocken: Jürgen Klopp lämnar Liverpool

Det kom som en chock. På fredagsförmiddagen meddelade Jürgen Klopp att han lämnar Liverpool efter säsongen. Detta efter åtta och ett halvt år i klubben.

Liverpool har skördat framgångar under Jürgen Klopp. The Reds har vunnit både Champions League och Premier League och har varit ett av de bästa lagen i världen i sina bästa stunder. Nu meddelar Klopp att han lämnar tränarposten i klubben till sommaren när säsongen är över. Detta då han känner sig sliten.

– Jag förstår att det kommer som en chock för många, men jag kan försöka förklara det. Jag älskar allt med klubben, staden och supportrarna, laget, staben. Jag älskar allt. Att jag ändå tar beslutet visar att jag det är beslutet jag behöver ta. Hur ska jag formulera det? Jag håller på att dräneras på energi, säger Klopp i ett uttalande och fortsätter:

– Det är inget problem nu. Jag tror jag vetat det sedan tidigare att jag vid en tidpunkt skulle behöva säga det. Men, jag mår fint nu. Samtidigt vet jag att jag inte kan göra det här jobbet igen, igen och igen.

I en video som klubben publicerat på sociala medier säger 56-åringen att han meddelade sitt beslut redan i november månad.

Klopps kontrakt med Liverpool sträcker sig till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply