Alexandre Lacazettes flört med Arsenal: ”Champions League inget måste”

Alexandre Lacazettes flört med Arsenal: "Champions League inget måste"

Lacazette öppnar för en PL-flytt

Alexandre Lacazette har sedan tidigare bekräftat att han kommer att lämna franska Lyon under sommarens övergångsfönster. Under gårdagen fick han frågor om en viss Premier League-klubb kan bli aktuell.

Det var i en live-intervju på Facebook arrangerad av Eurosport som Alexandre Lacazette fick frågor om sin framtid. Anfallsstjärnan öppnade då bland annat för en flytt till Premier League.

– Premier League känns intressant. Det betyder inte att jag kommer gå dit, och det betyder inte att jag vägrar att gå dit, svarade han i live-chatten.

En av klubbarna som kopplats ihop med den franske landslagsmannen är Arsenal, en klubb som fransmannen inte stänger några dörrar för – trots att han själv medger att han helst går till en klubb som spelar i Champions League.

– Nej, men det är viktigt. När jag gör mitt val kommer jag titta på vad jag får för position och vad det finns för konkurrens så att jag inte blir fast på bänken.

Arsenal är dock inte ensamma om att vara intresserade av målsprutan. Sent i maj uppgavs 26-åringen vara överens med Atletico Madrid om en flytt, och så sent som igår kom uppgifter om att Premier League-konkurrenten Liverpool förhandlar med anfallaren.

Alexandre Lacazette har två år kvar på sitt kontrakt med Lyon – men ser av allt att döma ut att röra på sig i sommar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply