bet365

Officiellt: Sead Kolasinac klar för Arsenal

Officiellt: Sead Kolasinac klar för Arsenal

Arsenal värvar Bundesliga-stjärna

Arsenal har gjort klart med sommarens första värvning. Vänsterbacken Sead Kolasinac som närmast kommer från Schalke 04 har skrivit på ett långtidskontrakt med klubben. 

Precis som det ryktats om ett tag nu blir Arsenal Sead Kolasinacs nästa klubbdestination. Den bosniske vänsterbacken har varit en av Bundesligas mest framstående spelare den här säsongen och ansluter nu till Arsenal på ett långtidskontrakt, något som bekräftas på Londonklubbens hemsida idag. 23-åringen anslöt till Schalke 04 2012 och har gjort 94 Bundesligamatcher för klubben, vänsterbacken har dessutom gjort 23 landskamper för sitt Bosnien-Hercegovina.

Chelsea och Juventus intresserade

Arsenal har dock inte varit ensamma om sitt intresse för  vänsterbacken, även Juventus och Chelsea har tidigare uppgetts jaga backstjärnan. Men nu blev det alltså Arsenal för Bosniern och förmodligen ser Arsene Wenger, som nyligen skrev på för två nya år med Arsenal, Kolasinac som vänsterytter i sin nya 3-4-2-1-formation.

Arsenal har fortfarande inte gått ut med hur långt kontrakt det rör sig om, men på klubbens hemsida bekräftar man att det rör sig om ett långtidskontrakt. Sead Kolasinac ansluter till Arsenal i juli när Londonklubben sparkar igång sin försäsong.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply