Romelu Lukaku: “Min framtid är klar”

Romelu Lukaku: "Min framtid är klar"

Evertons anfallsstjärna har bestämt sig

Efter en succéartad säsong i Everton talar mycket för att det blir en flytt för Romelu Lukaku i sommar. Nu avslöjar den belgiske landslagsmannen för Sky Sports att han har fattat ett beslut om sin framtid.
– Min agent vet vad som kommer hända, säger han till sajten. 

Efter flera avgörande insatser och en andraplats i Premier Leagues skytteliga är Romelu Lukaku i vanlig ordning ett hett villebråd inför sommarens övergångsfönster. Anfallarens kontrakt med Everton går ut om två år, men med intresse från klubbar som Chelsea och Juventus ser Merseyside-klubben ut att få svårt att behålla sin guldklimp. Det har tidigare bland annat ryktats om att Lukaku ska ersätta Diego Costa i Chelsea, belgaren har dessutom ett förflutet i Londonklubben.

– Min agent vet vad som kommer hända. Jag vet vad jag vill göra, och när någonting händer så kommer ni att få veta det, säger Romelu Lukaku till Sky Sports.

Manchester United – en joker?

Chelsea lär dock få hård konkurrens i jakten på att ta tillbaka anfallaren. Förutom Juventus uppges även Premier League-konkurrenten Manchester United vara intresserade och enligt tidigare uppgifter från engelska The Sun ska Lukaku vara mer intresserad av att spela under José Mourinho i Manchester United.

25 mål blev det i ligaspelet för Everton under den gångna säsongen för Romelu Lukaku.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply