Alex Teixeira: ”En ära att Liverpool är intresserade”

Alex Teixeira: "En ära att Liverpool är intresserade"

Liverpools bud på Alex Teixeira nekat

Det är ingen hemlighet att Liverpool vill köpa loss Alex Teixeira från Shakhtar Donetsk, spelare säger att det är en ära att kopplas ihop med klubben, men ännu finns ingen överenskommelse.

Under de senaste veckorna har det ryktats om att Chelsea kommer allt närmare Alex Teixeira. Dock är man inte ensamma om att vilja värva brassen. För en vecka sen skrev vi på Silly Season Sverige att Liverpool vill sno Alex Teixeira framför näsan på Chelsea och att klubben har lagt ett bud på 26-åringen. Nu bekräftar målsprutan det hela och säger samtidigt att han gillar Liverpools intresse.

– Klubben har fått ett officiellt bud från Liverpool. Det avslogs, men jag vet inte varför. Det var ett väldigt bra bud. Det är frustrerande men managern och presidenten bestämde sig för att säga nej. Jag väntar bara och försöker ha tålamod, säger spelaren till NBCs reporter i en intervju med tv-kanalen.

Förutom att kommentera budet spädde han även själv på ryktena om en flytt till Anfield under januarifönstret och säger att hans agent jobbat hårt för att få till en flytt till Jürgen Klopps lagbygge.

– Liverpool är en enorm klubb. Det är så många bra spelare som spelat där. Det hade varit en ära att spela i Liverpooltröjan. Det har bara kommit ett bud, och det var på 32 miljoner euro (£24m). Jag vet att min agent fortfarande försöker göra allt som r möjligt för att få mig till Liverpool, säger spelaren som redan har sina landsmän Lucas LeivaPhilippe Coutinho och Roberto Firmino i laget.
– Jag har spelat med Coutinho sedan vi var tio år gamla. Det hade varit väldigt kul att spela med honom igen. Jag försöker att alltid hitta sätt att göra mål. Jag hade definitivt kunnat addera ett hot framåt, speciellt om jag får spela med de talangfulla spelare som redan finns i klubben, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply