Uppgifter: Chelsea vill värva Dani Carvajal

Uppgifter: Chelsea vill värva Dani Carvajal

Dani Carvajal på väg till Premier League?

Under torsdagen rapporterar TMW att Chelsea ska ha hört sig för om en potentiell värvning av Real Madrids ytterback Dani Carvajal.

Det ser ut som att Zinedine Zidane har valt att satsa på Danilo högerbacksplatsen i Real Madrids startelva. Trots att brassen som kom från FC Porto i somras inte har övertygat har lagets franske tränare valt att satsa på spelaren som kostade 30 miljoner i somras. Efter en tid utan speciellt mycket speltid sägs spelaren ha tröttnat samtidigt som Chelsea ska hört sig för om en potentiell övergång för Carvajal som anses vara en av den spanska ligans bästa mittbackar.

Enligt TMW kommer den engelska huvudstadsklubben försöka köpa loss spelaren redan i januari men lyckas man inte komma överens om en övergång kommer man försöka att få till en övergång under sommarens fönster.

Spelaren har en utköpsklausul på 30 miljoner euro och ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2020.

Intresse från Bundesliga

Sommaren 2012 stod det klart att Carvajal är klar för Leverkusen då han lämnade Real Madrid för spel i Bundesliga. Under sin tid i Tyskland var han en av ligans bästa spelare och efter endast en säsong i Bayer Leverkusen köptes han tillbaka av klubben han lämnat för drygt ett år sen.

Nu sägs Bayern München också vara intresserade av försvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply