Robert Lewandowski nobbar Premier League – vill till Real Madrid

bet365
Robert Lewandowski nobbar Premier League - vill till Real Madrid

Inget Premier League för Robert Lewandowski

Många storklubbar runt om i Europa jagar Bayern Münchens Robert Lewandowski, bland annat flera från Premier League. Nu kommer dock rapporter om att den polske anfallaren dock ska ha nobbat att gå till den engelska ligan.

Robert Lewandowski kommer inte att lämna Bundesliga och Bayern München för att skriva på för en klubb i Premier League, det menar den brittiska tidningen The Independent. Enligt tidningen har 27-åringen redan nobbat Manchester City, Manchester United och Chelsea för att kunna skriva på för Real Madrid.

Den spanska huvudstadsklubben kommer försöka få loss spelaren redan under januarifönstret men skulle man inte lyckats kommer man försöka igen till sommaren, om klubbens transferförbud skjuts upp.

INTE TILL FÖRSÄLJNING

Den polske landslagsmannen sitter på ett avtal som sträcker sig fram till år 2019, och Bayerns president Karl-Heinz Rummenigge ser gärna att han fullföljer den överenskommelsen man har gjort.

Florentino Perez (Real Madrids president) är min vän och han vet att vi inte kommer att sälja Lewandowski till Real. Vi är inte en bank, vi vill ha ett kraftfullt, vinnande lag och där är Robert avgörande för oss, sa Rummenigge inför de polska journalisterna enligt AS.

Men känslan kvarstår att Lewandowski och Kucharski kommer att ha sista ordet gällande en övergång till Santiago Bernabeu.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply