Jamie Vardy till Chelsea – Gary Cahill till AS Roma?

Jamie Vardy till Chelsea - Gary Cahill till AS Roma?

Chelsea vill värva Jamie Vardy – Gary Cahill till Serie A?

På torsdagen rapporterar Daily Mirror att Chelsea inte gett upp hoppet om att värva Jamie Vardy från Leicester och att klubben kommer lägga ett bud på anfallaren inom kort.

Jamie Vardy kan vara Chelseaspelare innan transferfönstret stänger, det menar Daily Mirror som skriver att den engelska huvudstadsklubben erbjudit Loic Remy plus en summa i utbyte mot Vardy som denna säsong stått för 16 mål i Premier League. Succéklubben ska ha förkastat ett första bud men nu sägs Roman Abramovich komma upp med en större summa pengar, plus Remy för att försöka göra klart med anfallaren som gjort stor succé denna säsong.

Gary Cahill kan lämna Chelsea för Roma

Samtidigt som Chelsea sägs vilja köpa loss Jamie Vardy skriver den italienska tidningen Il Messaggero att Roma är intresserade av att knyta till sig den engelska landslagsförsvararen Gary Cahill. Det kommer dock inte att bli någon lätt uppgift för Serie A-klubben som sägs vara lite skeptisk till spelarens höga lön. Cahill tjänar för närvarande cirka 900 000 i veckan och det är oklart om den italienska ligafemman kan tänka sig att betala en lön i närheten av denna summa.

Så sent som i december stod det klart att Gary Cahill förlänger med Chelsea då han skrev på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Efter förlängningen har mittbacken dock tappat sin plats i startelvan då Guus Hiddink istället valt att satsa på John Terry och Kurt Zouma.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply