Jovetic klar för Inter inom kort

bet365

Inter har snart gjort klart med Stevan Jovetic på lån

Stevan Jovetic ser ut att vara en förlorad man för Manchester City. Flera medier uppger att Jovetic kommer lånas ut till Inter i två år med en köpoption inbakad i kontraktet.

Utan sina stora skadebekymmer hade Stevan Jovetic kunnat vara en spelare av absoluta världsklass. Den montenegrinska anfallaren har tillhört Manchester City sedan 2013, men det har endast blivit 30 framträdanden i Premier League av ett par anledningar. En av anledningarna är Sergio Agüeros makalösa form och den andra är, som tidigare nämnt, skadeproblemen.

Man City plockade in Wilfried Bony i vintras och Raheem Sterling för inte så länge sedan. Det är två direkta konkurrenter för Jovetic och direkt började rykten om en flytt eldas på. De ryktena har bara ökat och under fredagen uppger flera italienska och engelska medier att en affär med Inter snart kan komma att presenteras.

Lånas i två år med en köpoption

Det verkar inte bli ett vanligt lån eller en vanlig affär mellan Man City och Inter. Det ska, enligt Sky Sports Italia, handla om ett lån på två år och det ska sedan finnas en köpoption på cirka 140 miljoner kronor för Inter. Trots att den italienska klubben har försökt tona ner ryktena så snappar allt fler upp ryktet.

En affär kan vara klar innan veckoslutet menar Sky Sports Italia som även uppger att Inter är beredda att spendera en hel del på Jovetic som revansch över den uteblivna Mohamed Salah-affären.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365