Hrgota kan hamna i Premier League

Branimir Hrgota jagas av klubbar från Premier League och Tyskland

Formen för den svenske talangen Branimir Hrgota har planat ut rejält och han har inte spelat sedan den 4 mars. Nu börjar klubbar från Premier League jaga anfallstalangen.

Fram till mars var Branimir Hrgota en av Bundesligas allra hetaste talanger med 12 mål och 6 assist i alla tävlingar. Sedan den 4e mars har han dock varit fastklistrad på bänken av någon anledning och tålamodet börjar ta slut hos 22-åringen. Smålänningen och hans agent Drazan Gilja är fortfarande inställda på ännu en säsong i Mönchengladbach, men det är flera klubbar från England, Tyskland och Italien som har fått upp intresset för Hrgota.

Mönchengladbach är klara för Champions League-spel nästa säsong vilket innebär att man behöver en bred trupp för att klara av spel både där och i Bundesliga. En av deras största stjärnor Max Kruse har gjort dundersuccé i år, och är en av Hrgotas konkurrenter om en av anfallsplatserna, vilket har lett till att klubbar som Wolfsburg och Bayern München har visat intresse för honom. Det kan ge Hrgota en öppning till en startplats, och han är inställd på mer speltid nästa säsong.

”Jag är säker på att Branimir kommer att spela mer nästa säsong”

– Ja, Branimir har inte spelat så mycket under den senaste tiden, men innan dess var han en av de i laget som gjorde flest poäng, med tolv mål och sex assist i tävlingsmatcher, förklarar Hrgotas agent Drazan Gilja till Fotbollskanalen gällande situationen och fortsätter kommentera intresset kring hans klient:

– Ja, det finns konkret intresse från andra klubbar. Det är bland annat från Tyskland, England och Holland. Men just nu kan jag inte säga mer än så, säger Gilja och avslutar med en optimistisk kommentar:

– Jag är säker på att Branimir kommer att spela mer nästa säsong.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply