Uppgifter: United planerar monsterbud på Serie A-stjärna

Manchester United uppges jaga Lazios stjärna Felipe Anderson.

Manchester United rapporteras leda jakten på Lazios eftertraktade mittfältare Felipe Anderson med ett bud som beräknas ligga på 50 miljoner euro.

Det är italienska Gazzetta dello Sport, som rapporterar att Louis Van Gaal planerar ett monsterbud på 50 miljoner euro för Lazios Felipe Anderson. 22-åringen som stått för en imponerande säsong i Serie A, har hittills registrerat elva mål och tio assist och uppges jagas av ett antal europeiska toppklubbar, bland annat Chelsea och PSG. 

Läs artikeln: United in i jakten på Real Madrids ytterback

Lazio erbjöd tidigare under säsongen brasilianaren ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2020 och Andersons agent Stefano Castagna förklarade tidigare till Gazzetta TV att sin klient ”förnyade sitt kontrakt med Lazio för att deras långsiktiga projekt är väldigt attraktivt”. Manchester United är dock övertygade om att Lazio är villiga att sälja stjärnan om rätt bud uppstår.

Erbjuds transferbudget på 140 miljoner euro

Enligt rapporter ska Manchester Unitedbossen ha erbjudits en transferbudget på 140 miljoner euro under kommande transferfönster i hopp om att på riktigt utmana om Premier League-titeln nästa säsong. Van Gaal uppges också scouta West Bromwichs anfallare Saido Berahino och Birminghams Demarai Gray men Anderson förblir av högst prioritet – dock med ett högre pris. United som redan gjort klart med PSV-stjärnan Memphis Depay uppges vilja para ihop 21-åringen med Anderson på kanterna. Det rapporteras också att brasilianaren ses som en eventuell ersättare till Angel Di Maria som efter att ha anlänt till Old Trafford från Real Madrid haft svårt att nå upp till sin gamla form och ryktas lämna klubben under kommande transferfönster.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply