Sir Alex Ferguson ångrar försäljning av Wilfried Zaha

bet365
Sir Alex Ferguson ångrar försäljning av Wilfried Zaha

Spår anfallaren en lysande framtid

Sir Alex Fergusons sista värvning som tränare för Manchester United var Wilfried Zaha, som inte lyckades med att imponera i klubben och gick tillbaka till Crystal Palace, bara för att komma tillbaka ännu starkare och Ferguson ångrar nu försäljningen.

Manchester United och Sir Alex Ferguson värvade Wilfried Zaha till United i januari 2013 från Crystal Palace, men skickade omedelbart tillbaka spelaren på lån till Palace och Zaha slöt inte upp med laget förens till sommaren samma år. Detta innebar att trots att det var Ferguson som hade värvat honom, fick han aldrig någon chans att spela under den legendariske tränaren då han gick i pension i slutet av säsongen. 23åringen spelade enbart fyra gånger för United under ledarskapet av David Moyes innan han gick tillbaka till Palace 2015 och har nu chansen, i lördagens FA cupfinal mellan Manchester United och Crystal Palace, att bevisa sig. Sir Alex Ferguson har tippat att Wilfried Zaha kommer att bli en riktigt bra anfallare och tror att klubben kan komma att ångra att de lät honom gå rapporterar Metro.

– Han är väldigt medveten om att han spelar mot en klubb som stötte bort honom, sade Crystal Palaces tränare Alan Pardew.

– När du lämnar en fotbollsklubb sådär, är allt du kan göra ditt bästa – och det har han gjort. Han har precis vunnit Årets Spelare här [i Crystal Palace] igen och du kan inte göra mer än det. Jag pratade med Alex Ferguson om honom nyligen och han tror fortfarande att han är förutspådd att bli en toppspelare. Alex pratar fortfarande om Wilf:s kvalitéer – tempot, styrkan, den konstanta energin att springa från början till slut.

– Människor säger att det var en dålig erfarenhet för honom på Old Trafford, men jag håller inte med. Det var förmodligen bra för honom att åka på en smäll. Det har gett honom lite mer styrka, avslutade Pardew.

Zaha kvalficierade sig för listan över Sir Alex Fergusons tio värsta värvningar, men kan på lördag i FA cupfinalen få en chans att bevisa alla att de hade fel om honom.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply