Antoine Griezmann vill förlänga med Atletico Madrid

Antoine Griezmann vill förlänga med Atletico Madrid
bet365

En fantastisk säsong har lockat intressenter

Atletico Madrids målspruta Antoine Griezmann har efter en kanonsäsong ryktats bort ifrån klubben, med diverse storklubbar intresserade, Griezmann själv vill dock stanna kvar i Madridklubben.

Antoine Griezmann är en eftertraktad man. Efter att ha gjort en riktigt bra säsong för Atletico Madrid, som slutade trea i La Liga då de tappade titelchanserna i säsongens sista matcher, har flertalet stora klubbar meddelat sitt intresse för den franske anfallaren. Bland annat Manchester United och Chelsea har sagts vara väldigt intresserade av Griezmanns signatur. Fransmannen har under den gångna säsongen spelat 53 matcher för Atletico och gjort 32 mål, vilket gör honom till klubbens skytteligavinnare. Han har dessutom en Champions League final att se fram emot mot stadsrivalerna Real Madrid den 28 maj med chans att öka på sitt målkonto ytterligare innan säsongen är förbi. Men en övergång till Real kommer inte på fråga.

– Skulle Zidane ringa mig och försöka locka över mig till Real skulle jag säga honom att jag är i Atletico, förklarade Griezmann i en intervju med den franska tvkanalen Canal+ via Goal.

– Zidane har en bra personlighet. Men jag spelar här. Jag befinner mig i förhandlingar över en kontraktsförlängning och hoppas att det går igenom, avslutade fransmannen.

Griezmann står under kontrakt med Atleti tills 2020 för tillfället. Han kom från Real Sociedad, där han började sin karriär, till Atletico 2014. 25åringen är även en del av Frankrikes landslag sedan samma år och är även uttagen till Frankrikes trupp som kommer att representera värdnationen i EM till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365