Uppgifter: Han väntas lämna Chelsea i sommar

John Obi Mikel kan hamna i turkiska Fenerbahce

Mittfältaren John Obi Mikel ser ut att ha gjort sitt på Stamford Bridge. London Evening Standard skriver att en flytt är trolig och att det finns bud på nigerianen.

Den defensive mittfältaren John Obi Mikel, 28, har spelat för Premier League-mästarna Chelsea sedan sommaren 2006 då han köptes in från den norska huvudstadsklubben Lyn. Den gångna säsongen blev det dessvärre bara spel i 26 matcher för The Blues, varav 14 stycken inträffade i Premier League.

Spelaren står i dagsläget under kontrakt med den engelske storklubben till sommaren 2017, men London Evening Standard skriver idag att mycket talar för att han har gjort sitt i Chelsea. Intresse ska finnas från utlandet för den nigerianske mittfältaren och bud ska redan ha lagts fram av både den turkiska storklubben Fenerbahce och klubben Al Ain i Förenade Arabemiraten.

Gott om titlar med The Blues

Den 1.88 meter långe spelaren värderas idag enligt Transfermarkt.de till 13 miljoner euro och har bland annat en Champions League-titel, en Europa League-titel, två Premier League-titlar, fyra FA-cuptitlar samt två ligacuptitlar under sitt bälte. Han har även på 62 landskamper mäktat med fyra mål för sitt hemland Nigeria.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply