Uppgifter: Antonio Conte kräver värvning av Candreva

Uppgifter- Chelsea riktar blickarna mot Candreva

Candreva på Chelseas önskelista

Efter att Chelseas klubbledning fått kritik då man inte värvat som Antoine Conte bett om kan man nu gå på en värvningsoffensiv. Den spelare man sägs vilja värva härnäst är Candreva.

Den gångna helgen drog Premier League igång. Chelsea ställdes då mot Burnley och de regerande mästarna kunde fått en bättre start på ligasäsongen. Man åkte nämligen på förlust med 2-3 hemma mot Burnley där man låg under med 0-3 i halvtid. Antonio Conte var snabb med att påpeka att man behövde få in nya värvningar och nu avslöjar Daily Star ett av namnen som italienaren vill värva. Tidningen skriver nämligen att Conte ska ha meddelar Roman Abramovich att han vill se Inter-mittfältaren på Stamford Bridge innan transferfönstret stänger.

Uppgifter- Chelsea riktar blickarna mot Candreva

SE ÄVEN: Chelseas lönelista 2017

Vill värva Danny Rose från Tottenham

Chelseas tränare Antonio Conte är inte speciellt nöjd med hur klubbledningen agerat under transferfönstret. Man har värvat in spelare som Álvaro Morata och Bakayoko men italienaren kräver mer och nästa position man ska vilja förstärka är vänsterbacksplatsen. Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Stamford Bridge-klubben har börjat intressera sig över Danny Rose Tottenham Hotspur och kommer fråga sig för om en övergång.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 och tidigare ska Tottenham inte ha några intentioner på att vilja sälja den Leeds-fostrade spelaren.

Uppgifter- Chelsea riktar blickarna mot Candreva

Info: McGregor Mayweather TV kanal & tv tider

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply