Spela på Conor McGregor vs Floyd Mayweather match – 3 galna bets på fighten!

Tippa på Conor McGregor vs Floyd Mayweather

Spela på McGregor vs Mayweather match?

Spela på Conor McGregor vs Floyd Mayweather match? Conor McGregor och Floyd Mayweather möts i en boxningsmatch i Las Vegas den 26:e augusti. I princip alla i kampsportsvärlden räknar med att Mayweather kommer få en relativt lätt match. Det är inte så konstigt då Mayweather obesegrad och har vunnit 49 matcher. Det har i sin tur återspeglat sig i oddsen. Spelbolagen har Mayweather som stor favorit att vinna matchen. Se boxningsgalan McGregor vs Mayweather live =>

Spela på Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Galna bets på Conor McGregor vs Floyd Mayweather match

The Money Fight lockar till stora spel på matchen. Det är många tippar på fighten. Vi har läst om flera stora bets som trillat in på matchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather hela tiden.

Betta på Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Spela på matchen Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Det är många som tippar på Mayweather vs McGregor matchen. Det är många som vill spela på McGregor och Mayweather som vinnare. I början då det blev möjligt att spela på matchen så var oddsen runt -2250 på Floyd Mayweather och +950 på Conor McGregor, vilket betydde att Mayweather skulle hade runt 96% chans att vinna fighten. Givetvis finns det många som tror på McGregor.

Om inte annat så är oddsen lockande. Det har fått några att satsa stort på McGregor som vinnare. Nedan kan du se två bets på 150 000 dollar och 30 000 dollar. De höga betten på McGregor har fått oddsen att gå ned. Tack vare spelarna som lagt mer och mer pengar på McGregor så har oddsen gått ned och ligger nu på -550 på Floyd Mayweather och +375 på Conor McGregor.

Tippa på Floyd Mayweather vs Conor McGregor

880 000 dollar på vinnaren mellan McGregor och Mayweather

Om du gillar stora bets så bör du läsa om det bröderna som spelat hårt på Mayweather som vinnare för välgörande ändamål. Det är förmodligen det hittills största officiella bettet på Floyd Mayweather som vinnare. Miljardär-bröderna, Joe, Gavin och Phil Maloof har bettat mycket på matchen. Bröderna ägde tidigare Sacramento Kings och Palms Resort och Casino i Las Vegas som står bakom vadet som cirkulerar i media.

Spela på Conor McGregor vs Floyd Mayweather match - 3 galna bets på fighten!

De har nu bettat  880 000 dollar på att Mayweather besegrar McGregor. Vinner amerikanen så vinner bröderna 1 miljon dollar. Det innebär att brödernas vinst blir 120 000 dollar. Få 50 gånger pengarna på McGregor =>

Om bröderna vinner pengar på bettet så kommer de att skänka all vinst till välgörenhet. Det här sade Gavin Maloof till Las Vegas review:

I live down the street from Floyd (in Southern Highlands) and I’ve known him for a lot of years. He’s a good friend of mine. Conor McGregor’s great and all the respect in the world to Dana White and the UFC. But, it’s very difficult to transplant an MMA fighter to boxing.

McGregor’s much younger and he hits hard, but he’s going against the best boxer ever. I just don’t see it. Floyd’s the best counter puncher to ever live. You can’t hit Floyd. He’s too quick.

Spela på Conor McGregor vs Floyd Mayweather match - 3 galna bets på fighten!

30 000 resp 150 000 dollar på att Conor McGregor ska besegra Floyd Mayweather

Till skillnad från miljardär-bröderna Maloof så finns det många spelare som tror på att McGregor kommer att vinna matchen. Enligt ESPN.com så lägger majoriteten av spelarna sina pengar på McGregor och det har de gjort sedan matchen blev officiell.

At Caesars Palace sportsbooks, 140 of the first 144 bets were on McGregor, who was paying back around 5-1. Almost all of the early action was small and placed by recreational bettors. One sportsbook manager described it as ‘square-a-palooza.’

Spela på McGregor vs Mayweather match - 3 galna bets på fighten!

Här är två stora bet på McGregor som vinnare:

Spela på Floyd Mayweather vs Conor McGregor match

Speltips på McGregor vs Mayweather? McGregor vs Mayweather odds? Nja, det är inte helt lätt att ge tips på den här matchen. Conor ”The Notorious” McGregor och Floyd ”Money” Mayweather är två fighters man inte vill möta i en gränd. Mayweather är störst inom boxning och McGregor är störst inom UFC. Sedan handlar det om en match i boxning där Mayweather är obesegrad. Han har vunnit 49 matcher och har siktet inställd på den 50:e. Det mesta tyder på att amerikanen kommer att plocka hem detta utan svårigheter.

Det som gör det hela ännu svårare är att det skiljer så mycket i odds. Oddset på Mayweather är för lågt, vilket innebär att man oddsa för större belopp för att det bli något att tala om. Det är inte många som kan göra som miljardär-bröderna Maloof som satsar 880 000 dollar för att vinna 120 000 dollar. Det går inte att rekommendera ett sådant bet.

Sedan är oddset på McGregor lite för högt som gör hela matchen hela till en högrisk match och mer en chansning. Det finns uppenbarligen spelare som ser det som sin chans att vinna stort. Ovan hade vi två exempel med 30 000 och 150 000 dollars bets.

Spela på Mayweather vs McGregor match - 3 galna bets på fighten!

Tippa på McGregor vs Mayweather fight

Därav så kommer vi inte att rekommendera någon vinnare i den här matchen, utan alla får betta lite utifrån magkänslan. Istället så har vi vaskat fram ett par kampanjer och erbjudanden som inte går att motstå.

Spela på McGregor till 50 gånger pengarna

För dig som tror att McGregor vinner mot Mayweather. Vad sägs om 50 gånger pengarna på McGregor? betsafe som är irländarens sponsor kör nu en ganska galen kampanj där man får 50.00 i odds på McGregor som vinnare. Tippa på McGregor vs Mayweather hos betsafe =>

Tips: McGregor vinner: 50.00
Bolag: betsafe

Spela på Mayweather till förhöjt odds hos Unibet

För dig som tror att Mayweather vinner mot McGregor. Vad sägs om ett förhöjt odds på Floyd Mayweather? Ifall du tror att Floyd Mayweather vinner matchen inom sex ronder så ska du passa på att utnyttja Unibets erbjudande där de erbjuder 4.00 i odds. Tippa på McGregor vs Mayweather hos Unibet =>

Tips: Mayweather vinner: 4.00
Bolag: Unibet

LIVESPEL + ODDS EXTRA STOR BONUS BOXNING LIVE STREAM HD PPV
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 199 kr/mån*
Live stream gratis hos Unibet Få Fight Night 930 kr i bonus hos betfair Boxningsmatchen McGregor vs Mayweather live stream Viaplay
Hämta bonus! Hämta bonus! Se fighten här!

McGregor vs Mayweather tid, kanal & stream

McGregor Mayweather boxningsgala
Datum & Tid: Söndag 27 augusti 2017, 2017-08-27 kl. 05:00 svensk tid
Stad: Las Vegas, USA
Arena: T-Mobile Arena

McGregor vs Mayweather på TV, TV kanal och stream? McGregor Mayweather svensk tid? Vem sänder McGregor Mayweather TV Sverige? McGregor Mayweather tid? Vilken tid går McGregor Mayweather? Allt är klart och det blev Viaplay PPV => som kommer att sända galan live på TV genom Viaplay live streaming.

Det är Viaplay PPV => som gäller och du läsa mer på Mayweather nästa match, McGregor nästa match, boxning på TV idag, UFC Viaplay gratis, UFC på TV i Sverige 2017 och UFC Viaplay schema och UFC.com.

Vilken tid börjar McGregor Mayweather match? McGregor vs Mayweather match startar kl. 06:00 svensk tid. De första matcherna börjar redan kl. 01:00 och huvudkortet startar kl. 03:00 svenskt tid och sänds på Viaplay PPV.

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply