bet365

Officiellt: Juventus värvar Blaise Matuidi

Officiellt- Juventus värvar Blaise Matuidi

Matuidi lämnar PSG för Juventus

Fransmannen som inte varit nöjd med sin situation i den franska huvudstadsklubben det senaste året lämnar för spel i Serie A.

Det har mer eller mindre bara varit en tidsfråga innan Blaise Matuidi skulle lämna Paris Saint-Germain för spel i Serie A och Juventus. Fransmannen har fått sparsamt med speltid under den gångna säsongen på Parc des Princes och nu står det klart att han lämna PSG där han spelat sedan 2011. Matuidis kontrakt med PSG sträckte sig till och med 2018, något som gjort att man var tvungna att sälja nu för att inte släppa honom nästa sommar.

Det är fortfarande oklart hur långt kontrakt fransmannen skriver med Juventus, något som förväntas bli officiellt inom kort.

Officiellt- Juventus värvar Blaise Matuidi

Jagar Strootman

Under sommaren 2016 försvagade Juventus sina titelrivaler samtidigt som att man förstärkte sin egen trupp. Turinlaget värvade både Gonzalo Higuaín från Napoli och Miralem Pjanić från Roma. I år ser de svartvita ut att använda sig av samma strategi. De regerande Serie A-mästarna vill värva från RomaJuventus fortsätter att jaga Kevin Strootman, enligt Transfermarketweb.

Det ryktas om att Juventus redan har fått ett bud på 30 miljoner euro på spelaren nekat. Roma vill ha 45 miljoner för att släppa holländaren. Det talas om att ”Juve” inte är beredda att betala så mycket för spelaren. I stället är klubben villig att erbjuda Juan Cuadrado i utbyte mot Strootman.

Officiellt- Juventus värvar Blaise Matuidi

Info: McGregor Mayweather tv tider och TV kanal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365