Officiellt: Walters förlänger med Stoke

bet365

Jonathan Walters förlänger med Stoke City till 2018

Nu är det officiellt – Jonathan Walters har skrivit på ett nytt kontrakt med Stoke City. Det nya kontraktet håller honom kvar i Premier League-klubben fram till sommaren 2018.

På lördagseftermiddagen meddelade Stoke City, via klubbens officiella hemsida, att den irländske landslagsmannen Jonathan Walters förlängt sitt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet sträcker sig över två och ett halvt år – löper ut till sommaren 2018 – och skrevs på timmarna innan Stokes match mot de regerande Premier League-mästarna Chelsea hemma på Britannia Stadium.

– Jon har varit med oss i mer än fem år och är en väldigt stor del av klubbens DNA. Vi är nöjda över att ha nått en överenskommelse med honom som innebär att han stannar i klubben i åtminstone två och ett halvt år till, berättar vd Tony Scholes på klubbens hemsida.

Walters, numera 32 år, värvades till Stoke från Ipswich Town sommaren 2010 och har sedan dess representerat klubben i sammanlagt 223 matcher. På dessa matcher har det blivit 54 mål och 20 målgivande passningar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply