Tottenham ser ut att värva supertalangen Victor Osimhen

Victor Osimhen gör succé i U17-VM – kan värvas av Tottenham

Den nigerianske sensationen Victor Osimhen kan få en riktigt fin flytt i januari efter ett par fantastiska framträdanden i U17-VM. 16-åringen leder mästerskapens skytteliga och har lett sitt Nigeria till final mot Mali.

Victor Osimhen är minst sagt ett namn för framtiden, då han med sina 9 mål i U17-VM har presenterat sig för fotbollsvärldens breda publik. Hans Nigeria kommer att spela final mot Mali under söndagen i ett hett Afrika-möte, och ett lag som kommer att ha sina scouter på plats är Tottenham. De uppges vara intresserade av denne Osimhen, och man ska alltså ta sig en närmre titt i denna match.

Tottenham har kontaktat representanterna

Även om flera klubbars scouter har spanat in anfallaren har Tottenham varit i kontakt med hans klubb Ultimate Striker Academy om en möjlig övergång. I januari kan ett formellt bud komma, och Osimhen kan bli en Spurs-spelare, detta enligt Daily Mail.

Nigerianen uppges ha den forne Chelsea-ikonen Didier Drogba som sin förebild, och ska vilja göra succé i Premier League precis som ivorianen. Även Arsenal och Manchester United uppges vara intresserade av Osimhen, men de ska framförallt vilja värva lagkamraten och lagkaptenen i landslaget, Kelechi Nwakali.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply