Mourinhos önskelista: Spelarna han vill värva till Manchester United

Mourinhos önskelista: Spelarna han vill värva till Manchester United

Jose Mourinho vill förstärka Manchester Uniteds defensiv

Enligt uppgifter till den spanska tidningen Diario SPORT ska Jose Mourinho ha lämnat in sin önskelista på spelare som portugisen vill värva till sommaren.

Jose Mourinho sägs mer eller mindre vara klart för Manchester United till nästa säsong. Portugisen har varit på väg till Old Trafford under flera månader och efter att ha ättit middag med Massimo Moratti och hans syster Bedy Moratti avslöjade den sistnämnde att Jose Mourinho kommer att tränar The Red Devils nästa säsong.

– Nu är han lycklig. Han går till Manchester!, säger hon framför tv-kamerorna som var på plats för att följa det hela. Se klippet här.

Under de dagar som Mourinho var på plats i Milano och Guiseppe Meazza kom även ryktet upp om att portugisen skulle vara på väg tillbaka till Inter, något som totalt nekades strax därpå.

Det mesta tyder på att Mourinho kommer att träna Manchester United nästa säsong och 53-åringen sägs nu ha lämnat in sin önskelista till Uniteds klubbledning med spelarna som han vill ha till sin första säsong.

Den före detta Real MadridInter och Chelsea-tränaren har kommit upp med fem defensiva spelare som han vill förstärka med, detta då portugisen är en tränare som bygger sina lag bakifrån och anser att försvarsspelet är det viktigaste. Listan inleds med Evertons John Stones och FC Barcelonas Marc Bartra samt Real Madrids Raphaël Varane. Även Paris Saint-Germains Marquinhos är med på listan men där sägs Barcelona och Chelsea ha övertaget i kampen om spelaren. Sist på listan är Aymeric Laporte som har en utköpsklausul på 40 miljoner pund. Det återstår att se vilka spelare som ansluter till klubben i sommar, och om Louis van Gaal lämnar Man United.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365