LISTA: Världens fulaste fotbollsspelare

Världens fulaste fotbollsspelare

Lista med värdens fulaste fotbollsspelare

Världens fulaste fotbollsspelare? Ja, det finns flera olika sätt att ranka fotbollsspelare. Vissa rankas som världens bästa fotbollsspelare, andra som de dyraste spelarna i världen och några som de snyggaste fotbollsspelarna i världen. Ifall det finns spelare som av många anses vara de snyggaste och så måste även finnas spelare som anses vara de fulaste spelarna i världen.

Något man ska ha i åtanke är att utseendet inte påverkar spelet och att några av de som återfinns på listan anses eller har ansetts vara bland de bästa spelarna i världen. De är även några av de rikaste fotbollsspelarna och deras partners är några av de vackraste kvinnorna. Med det sagt så lider ingen direkt nöd på dessa spelare trots att de hamnar på listor med de ”fulaste spelarna”. Fotboll är alltid kul att kolla på men det finns även spelare med ett utseende som bara en mor kan älska.

Det är ingen överraskning att vissa världsstjärnor är bättre på den marknadsmässiga biten än andra. Spelare som David Beckham och Cristiano Ronaldo drar in otroliga summor på reklamuppdrag medan Franck Ribery och Carlos Tévez inte är lika populära när det kommer till att vara ansiktet utåt för ett företag. Självklart ska man inte döma folks utseende men det är ett intressant ämne att ta upp och prata om.

20 fulaste fotbollsspelarna i världen

Vilka är de fulaste fotbollsspelarna i världen? Då det finns gott om listor med de snyggaste fotbollsspelarna så vi tänkte att vi skulle göra en lite udda lista med de fulaste spelarna istället och med fokus på Englands fulaste fotbollsspelare.

Nu vi satt ihop en lista med de 20 fulaste fotbollsspelarna. Något som beaktat och som varit avgörande för denna lista är fotbollsspelarnas roliga frisyrer och skägg i första hand. Så det har egentligen inte så mycket med utseendet att göra utan i stort stort så har en rolig frisyr eller ett konstigt skägg direktkvalificerat spelaren till denna lista. Hårväxterna på huvudet och ansiktet naturligtvis skämtsamt stämts mot definitioner för olika hår och hårföreningens riksförbundet samt den  bästa frisören i Stockholm City för att utröna ifall det kan röra sig om något nyskapande i hårmodet.

Snart kommer vi att gå igenom samtliga spelare men först tänkte vi rekommendera några andra listor som uppskattats av våra läsare här på sidan. Ta gärna en titt på dessa efter att vi gått igenom ”världens fulaste fotbollsspelare”.

20. WAYNE ROONEY

Av många kallas Wayne Rooney för en av de mest underskattade världsstjärnorna, men det är fortfarande oklart. Smeknamnet Shrek kommer från trollen i filmen med samma namn och det är väl en lite väl taskig jämförelse, eller?

19. STEVE BRUCE

Manchester Uniteds gamle mittback Steve Bruce, som numera är tränare i Hull City finns även han med på listan. Under sin tid som aktiv fotbollsspelare var han kanske inte bland de spelarna med bäst utseende.

18. IAIN DOWIE

Ian Dowie hade sina guldår i Southampton i början av 90-talet och finns på plats nummer 18 på listan med fula fotbollsspelare.

17. GERVINHO

Gervinho från Elfenbenskusten håller till i AS Roma Serie A och känns ofta igenom på sitt hårfäste och på den stora pannan. Hårfästet har även givit honom en given plats bland spelarna med de bästa frisyrerna inom fotbollen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply