Uppgifter: Manchester United köper Marc Bartra från Barcelona?

Uppgifter: Manchester United köper Marc Bartra från Barcelona?

Uppgifter: Marc Bartra lämnar Barcelona för spel i Manchester United

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT kommer Manchester United att betala vad som krävs för att köpa loss Marc Bartra i sommar.

Marc Bartra får ingen speltid, detta har gjort att han nu vill flytta och en klubb som är intresserad av spelarens tjänster är Manchester United. Enligt den spanska tidningen Diario SPORT ska Jose Mourinho vara ute efter spelaren som ägs av FC Barcelona. Tidningen skriver att den engelska storklubben ska vara beredda att lägga ett bud på drygt 12 miljoner för spelaren som representerat Barcelona både på ungdomsplan och i A-laget.

25-åringen har kontrakt med sin nuvarande klubb till 2017 och har flera klubbar som är villiga att värva försvararen. Enligt Sport ska Liverpool och Borussia Dortmund vilja köpa loss Bartra men det är fortfarande oklart hur mycket de båda klubbarna ska vara beredda att betala för att köpa loss spelarens rättigheter.

Manchester United lägger bud på Rafa Silva

Manchester United är ute på transfermarknaden och skall enligt rapporter ha sökt sig till Portugal för att värva. Rafa Silva ses som en av de mest lovande unga spelarna i Portugal och 22-åringen sägs vara av stort intresse för Jose Mourinho, om han tar över tränarrollen på Old Trafford. Den före detta Chelseatränaren Mourinho är en möjlig kandidat till tränarposten hos Manchester United och sägs vara en stor beundrare av Silva. Enligt Metro så ska Red Devils ha lagt ett bud på Silva på 15,5 miljoner pund, en summa som är förenlig med summan som Braga kräver för att sälja den högt uppskattade mittfältaren. Silva har redan konfirmerat att det har kommit in flera erbjudanden gällande hans signatur.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply