bet365

Leicester nära förlängning med Vardy

Jamie Vardy ser ut att stanna i Leicester City

En av säsongens största överraskningar heter Jamie Vardy och han har varit väldigt het, både på planen och på marknaden. Nu ser han dock ut att cementera sin framtid i Leicester med ett nytt kontrakt.

Sagan om Jamie Vardy vet de flesta om nu. Hur den aggressiva anfallaren har tagit steget från åttondedivisionen till skytteligaledning i Premier League på fem år och att ha klubbar som Real Madrid och Barcelona efter sig. Även Chelsea uppges fortfarande vara väldigt sugna på att köpa skyttekungen i sommar.

Claudio Ranieri, tränare för serieledande Leicester, har dock hela tiden varit väldigt tydlig med att Vardy inte kommer lämna klubben än. Vardy har också själv gått ut och sagt att han vill stanna i Leicester ett tag till för att se hur långt klubben kan nå. Nu ser han också ut att skriva på ett nytt tre och ett halvt år långt kontrakt med klubben.

Avfärdar flera storklubbar

Enligt ansedda The Guardian ligger ett kontraktsförslag på bordet och att parterna är överens om kontraktet. Allt som återstår är en signatur och isåfall kommer Vardy få en rejäl löneökning samtidigt som han har ett kontrakt som sträcker sig till och med juni 2019.

Vardy har gjort 40 ligamål på 120 matcher för Leicester. 16 av dessa har kommit säsongen 2015/2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply