Real Madrid och Barcelona jagar Jamie Vardy

Leicesters skyttekung jagas av Barcelona och Real Madrid

Jamie Vardy har tagit Premier League med storm, då han leder skytteligan med sina 12 mål efter lika många omgångar. Nu kan han få en riktigt fin flytt till någon av de två spanska fotbollsgiganterna.

Under den här säsongen har Leicester varit laget på allas läppar under inledningen, då man ligger väldigt högt upp i tabellen efter många imponerande insatser. Den spelare som har imponerat mest i Leicester, och kanske i hela ligan, är anfallaren Jamie Vardy. Den engelske landslagsmannen leder skytteligan med fem mål ner till andraplatsen, vilket gör att han har kopplat greppet om utmärkelsen. Föga förvånande så föds ett stort intresse för spelaren ur denna sensationella målform, och det har tidigare spekulerats om LiverpoolBorussia Dormund och Tottenham för 28-åringens del.

Jamie Vardy till Real Madrid eller Barcelona

Nu kommer uppgifter som säger att han kan hamna i en ännu större klubb än de tidigare nämnda. Daily Mail rapporterar att det finns spanska klubbar som visar intresse, och det är inga mindre än Real Madrid och Barcelona. Huvudstadsklubben ska vilja ha en backup till Karim Benzema, eller eventuellt ersättare om fransmannen blir fälld efter de anklagelser som finns mot honom efter en utpressningsskandal.

Barcelona ska vilja ha honom för att bredda sin trupp på anfallsfronten. Man har kopplats ihop med många etablerade namn tidigare som Theo Walcott Arsenal, Robin van Persie i Fenerbahce och Diego Costa Chelsea. Nu kan det alltså vara Vardy som blir den anfallaren istället.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply