Kunde sno stjärnan från Liverpool – tränaren sa nej

Kunde sno stjärnan från Liverpool - tränaren sa nej

Chelsea kunde sno Fekir från Liverpool

Enligt The Sun hade Chelsea chansen att sno Lyon-stjärnan Nabil Fekir mitt framför ögonen på Liverpool. Någo som den nye tränaren dock inte ville.

För det var till slut den nye tränaren Maurizio Sarri som kom att stoppa affären. Men faktum var att London-klubben hade ett bra läge för att värva Fekir i samma veva som Liverpool gick i samma tankar. Men enligt den engelska tidningen The Sun var inte tränaren Sarri intresserad av just Fekir på sitt mittfält.

Stannar i Lyon till slut?

LÄS MER: Se Nordea Masters på TV

Det såg till och med ut att vara så gott som klart att Nabil Fekir skulle lämna Lyon för spel hos Liverpool den kommande säsongen. Ett knäproblem satte dock stopp för en övergång och bekräftar Lyons president att en flytt för Fekir inte ser ut att bli av, varken till Chelsea eller The Reds.

– Jag tror inte han kommer lämna. Man kan dock inte säga något helt säkert i fotboll. Som det ser ut just nu kommer han att stanna den kommande säsongen. Vi behöver honom i laget och han är en av de bästa franska spelarna som finns. Han kommer att vara här under det kommande året, säger Aulas till franska Canal Plus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply