Pogba vill bort – United vägrar sälja

bet365
Pogba vill bort - United vägrar sälja

Manchester United-stjärnan vill lämna – men får inte

Det har ryktats en hel del om var Paul Pogba kommer att spela i framtiden. Många utesluter nu att han kommer bli kvar i Manchester United. Det eftersom fransmannen uppges ha ”hjärtat inställt på att gå till Spanien”, skriver engelsk media.

Det är framför allt Daily Mail som kommer med uppgifterna om att Pogba fortsätter försöka gå till La Liga. Det har egentligen handlat om så väl Real Madrid som FC Barcelona. Det senaste mest om de sistnämnda.

För det är inte alls omöjligt att det blir en flytt till katalanerna. Även om transferfönstret är stängt i England så har Barca två veckor på sig att genomföra en affär.

”Kan bråka sig bort?”

LÄS MER: Alla resultat Nordea Masters 2018

Samtidigt som United verkar vägra att släppa sin superstjärna. Men frågan är om Pogba själv accepterar det, och nu kan han därför bråka sig iväg från klubben. Det är något som engelsk media rapporterar.

För istället för att bara acceptera att han måste stanna kvar i klubben, så vill ju fransmannen göra det han kan för att ska kunna bli Iniestas ersättare på Barcas innermittfält. Katalanerna är samtidigt beredda på att betala rejäla summor för Pogbas tjänster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply