Uppgifter: Liverpool tar upp jakten på Rabiot

Uppgifter: Liverpool tar upp jakten på Rabiot

Rabiot på Liverpools radar

Spelaren som ännu inte förlängt sitt kontrakt med Paris Saint-Germain vill lämna inom kort. Nu har Liverpool gått in i jakten för att köpa loss Adrien Rabiot.

Liverpool har under sommarens transferfönster hämtat in flera stora namn. Det är framför allt Alisson, Fabinho och Naby Keita som hämtats in men enligt uppgifter ska The Reds inte vara färdiga med sina inköp under övergångsperioden under sommaren. Nu skriver nämligen engelsk press att Liverpool även har siktat in sig på att hämta in en mittfältare.

Det är ingen mindre än Adrien Rabiot som sägs vara den utvalde för Jurgen Klopp men det kommer inte bli någon lättuppgift. Fransmannen har ett kontrakt som går ut sommaren 2019 och har inte förlängt med den franska huvudstadsklubben. PSG sägs dock inte vara intresserade av att släppa spelaren och nu kan han riskera en hel säsong där han får sitta på läktaren.

Liverpool kommer dock försöka köpa loss Rabiot som sägs kunna gå för drygt 40 miljoner euro. Detta i januari då det engelska transferfönstret stängde för drygt en vecka sen.

Även FC Barcelona är intresserade av Rabiot.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply