Inter kan sälja sju spelare i sommar

bet365
Inter kan sälja sju spelare i sommar

För att finansiera egna värvningar

Sju spelare kan tvingas lämna Inter i sommar så att klubben får tillräckligt med pengar för att värva nya spelare, uppger Football Italia.

Inter har ännu en gång misslyckats med att kvalificera sig för Champions League. För att se till att man slutar på en av de tre högsta platserna i Serie A under nästa säsong är klubben beredd att göra ett antal förändringar i spelartruppen. Det har sagts att Pablo Zabaleta är på väg till Serie A och Inter och att Inter har gått in i jakten på Mehdi Benatia.

För att finansiera dessa värvningar är klubben villig att släppa sju spelare som är med i den nuvarande truppen, uppger Football Italia. Dessa sju spelare ska vara Samir HandanovicStevan JoveticEderDavide SantonJuan JesusAndrea Ranocchia och Felipe Melo. Dessutom sägs det att klubben har beslutat att man inte ska knyta till sig Alex Telles på permanent basis.

Vissa av namnen som nämns har figurerat i tidigare rykten som har uppstått under den här våren. Bland annat har det hävdats att Samir Handanovic kan lämna Inter för Premier League i sommar och där tros Chelsea vara det hetaste alternativet.

Vill behålla Medel

Samtidigt sägs det att Inters tränare Roberto Mancini är benägen om att behålla en spelare som har ryktats lämna klubben i sommar. Gary Medel har tidigare sagts vara på väg till Boca Juniors och i mars rapporterades det även att spelaren var på väg till Zenit Sankt-Petersburg. Nu hävdas det att Mancini gör allt för att chilenaren ska stanna i Milano.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply