Inter in i jakten på Mehdi Benatia

bet365
Inter in i jakten på Mehdi Benatia

Benatia lämnar för Serie A eller Premier League?

Enligt uppgifter till calciomercato.it ska inte mindre än fyra klubbar vara intresserade av att värva mittbacken som kom till Bayern München för två säsonger sen.

Mehdi Benatia kan komma att lämna Bayern München i sommar. Marockanen sägs ha flera erbjudande att välja mellan därbland JuventusAS Roma och Arsenal och nu ska ännu en klubb ha lagt sig in i jakten på försvararen. På måndagen kommer nämligen calciomercato.it med uppgifter om att Inter jagar Benatia och är intresserade av att köpa spelaren som är kapten i det marockanska landslaget.

 

Denna säsong har Benatia endast fått spela 12 matcher i den tyska storklubben och med Mats Hummels på väg in pekar det mesta på att Benatia är inne på sin sista säsong i klubben.

Inter ska vara det lag som är mest intresserade av att värva spelaren men enligt siten ska Benatia själv föredra att flytta tillbaka till AS Roma.

”Om Bayern inte vill ha mig så flyttar jag”

Mehdi Benatias situation i klubben är inte lätt, det har endast blivit 24 matcher på två säsonger för spelaren i den tyska storklubben och spelaren ska ha meddelat klubbledningen att han vill få till en flytt i sommar.

– Om Bayern München inte vill ha mig är det inga problem för mig, då får jag lämna. Först vill jag fick göra en bra avslutning på säsongen, ska spelaren ha sagt.

Benatias kontrakt med storklubben går ut 2019.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply