Samir Handanovic kan lämna Inter för Premier League i sommar

Samir Handanovic kan lämna Inter i sommar

Chelsea intresserade av Samir Handanovic

Italienska Sky Sports kommer på söndagen med uppgifter om att Chelsea ska vara intresserade av att värva Samir Handanovic från Inter.

I vintras förlängde Samir Handanovic sitt kontrakt med Inter, den nya överenskommelsen sträcker sig till 2019 och målvakten sa du att en förlängning var vad han ville.

– Det är detta jag ville, när båda parterna vill samma blir det inga problem, sa Handanovic då till klubbens officiella hemsida.

Nu kommer dock den italienska tv-kanal Sky Sports med uppgifter om att målvakten kan vara på väg att lämna Inter och vända blickarna mot Chelsea som sägs leta efter en ny målvakt, något som spelar själv öppnar för.

– Om detta är min sista match på San Siro? Jag har en ett kontrakt med Inter men i fotboll vet man aldrig. Det var en stor miss att vi inte lyckades ta oss till Champions League, men det var och kommer fortsätta vara mitt mål.

Redan förra sommaren pratades det om att spelaren kunde vara på väg att lämna Inter för spel i Premier League, då sades även Manchester United, Arsenal, Liverpool och Tottenham vara intresserade tillsammans med AS Roma Serie A

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply