Helblå glädje i London-derbyt

Chelsea fortsätter att tuffa på i toppen av Premier League. På onsdagskvällen kom den elfte segern för säsongen och Jose Mourinho väntar fortfarande på den första nollpoängaren för sitt Chelsea. Och i London-derbyt med Tottenham var det heller aldrig något snack. Harry Kane prickade förvisso stolpen för Spurs i ett tidigt skede, men i matchens 19:e spelminut kom ettan för de blåklädda.
 Didier Drogba och Eden Hazard bjöd på ett fint samarbete i straffområdet, där den sistnämnde kunde trycka in 1-0 bakom Hugo Lloris från nära håll. 

Bara tre minuter senare utökade man och då stod Drogba själv för avslutet. Efter en riktig Lloris-blunder serverade Oscar ivorianen, som enkelt placerade in tvåan.

Innan slutsignalen ljöd på Stamford Bridge, fastställde Loic Remy slutresultatet till 3-0 med dryga kvarten kvar att spela, vilket försätter Chelsea i ett ännu bekvämare läge uppe på förstaplatsen. Avståndet ned till City är fortsatt tre poäng, med en målskillnad på 33-11. Tottenham däremot, ramlar ner till tiondeplatsen och har det allt jobbigare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply