• Error, no group ID set! Check your syntax!

Giroud: Det var lätt att lämna Arsenal

Giroud: Det var lätt att lämna Arsenal

Arsenal – ett avslutat kapitel för Giroud

Anfallaren som lämnade Arsenal för spel i Chelsea i januari månad säger i en intervju att det var lätt att lämna Arsenal för Chelsea.

Efter flertalet år i Arsenal lämnade Olivier Giroud klubben för spel på andra sidan av staten. Fransmannen packade väskorna och flyttade till Stamford Bridge där han spelat sedan januari månad. En sådan flytt brukar vara svår för spelaren, men inte när det kommer till Giroud.

– När jag fick möjligheten att gå till Chelsea och stanna i Premier League var det ett enkelt val. Arsenal är ett avslutat kapitel för mig och nu är jag inne på en nystart i min karriär. Jag är hundra procent fokuserad på Chelsea och att nå de mål som klubben satt.

Giroud: Det var lätt att lämna Arsenal

– Jag är nu i den bästa klubben i England på senare år då de vunnit fler trofeer än något annat lag. Chelsea är en väldigt stor klubb och vi vill utmana om titeln varje år.

– Detta året har Premier League varit otroligt svår med Manchester City och Liverpool som gjort det otroligt bra. Även Manchester United och Arsenal har haft en fin ssäong. Det är på grund av detta som jag älskar Premier League. Det är den bästa ligan och den är väldigt svårt. Jag är en tävlingsmänniska och jag hoppas vi kan utmana om titeln nästa år, avslutar han.

SE ÄVEN: Lista: 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply