• Error, no group ID set! Check your syntax!

Liverpool vill lägga megabud på Luka Modric

Liverpool vill lägga megabud på Luka Modric

Liverpool jagar Luka Modric

The Reds sägs vara beredda med ett högt bud för att köpa loss kroaten från Real Madrid under sommarfönstret.

Det går väldigt bra för Liverpool denna säsong. Man har tagit sig vidare till semifinal i UEFA Champions League efter att ha slagit ut Manchester City och i Premier League ligger man på tredje plats, endast en poäng bakom Manchester United. Oavsett hur denna säsong går vill Klopp och klubbledningen förstärka truppen till nästa säsong. Efter försäljningen av Philippe Coutinho finns det mycket pengar i kassan och nu har det börjat ryktas om vilken eller vilka spelare som kommer ansluta under sommarens transferfönster.

Det är framför allt mittfältare som det ryktats om ska finnas med på The Reds önskelista. Nu kommer spansk press med uppgifter om att man vill hämta in spelare från Real Madrid och det är framför allt Luka Modric som ska vara ett namn som står högt på Klopps önskelista.

Det är Diario GOL som kommer med uppgifter om att Pool kan komma att lägga ett bud på Modric värt 52 miljoner pund för att köpa loss kroaten i sommar. Real Madrid sägs vara beredda att sälja spelaren om rätt erbjudande kommer in. Detta då Modric hunnit bli 32 år och inte har många år kvar på toppnivå.

SE ÄVEN: Real Madrid spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply