bet365

Eden Hazard: ”Jag bad om ursäkt till Jose Mourinho”

Eden Hazard messade Mourinho efter att han fått sparken

Eden Hazard har precis som hela Chelsea haft en tung säsong. Nu berättar belgaren att han skickade i väg ett sms till sin gamle tränare Jose Mourinho där han bad om ursäkt för att han presterat dåligt innan portugisen fick sparken. 

– Jag kände mig lite skyldig eftersom jag presterat sämre än förra säsongen, säger Eden Hazard till The Guardian. 

För någon månad sedan fick Jose Mourinho sparken från Chelsea efter en rad dåliga resultat under höstsäsongen. En av de spelare som underpresterat mest gentemot förra säsongen, då han blev utsedd till säsongens spelare, är Eden Hazard som med det ofta fått bära hundhuvudet för Londonklubbens dåliga prestationer. Nu berättar Hazard i en intervju med The Guardian att han skickat i väg ett sms till sin gamle tränare.

– Jag skrev att jag var ledsen att han var borta. Vi all njöt av den framgången vi upplevde förra säsongen (när Chelsea vann ligan), säger belgaren och fortsätter.

– Jag kände mig lite skyldig eftersom att jag förra året blev utsedd till årets spelare, och detta året presterat mycket sämre.

Berättar om de uteblivna målen

Eden Hazard gjorde förra säsongen fjorton ligamål. Den här säsongen letar 25-åringen fortfarande efter säsongens första.

– Det är första gången i min karriär som det här händer för mig, men det måste alltid ske vid något tillfälle. Du får lära dig från det, jag är en människa, inte en maskin, säger Hazard till The Guardian.

Eden Hazard får imorgon fortsätta sin jakt på sitt första ligamål när Chelsea tar emot Manchester United hemma på Stamford Bridge.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply