Manchester United jagar Morata och Laporte

bet365

Manchester United gör sig redo för sommarens transferfönster

Manchester United kommer letar nyförvärv i Italien och Spanien i sommar. Det uppger Marca som skriver att den engelska klubben ska vara ute efter Juventus Alvaro Morata och Athletic Bilbaos Aymeric Laporte. 

Manchester Uniteds säsong har inte motsvarat förväntningarna, och klubben ser just nu ut att få det tufft att nå en Champions League-plats. Manchesterklubben har därför redan börjat titta på förstärkningar, och ska vi tro spanska Marca vill man förstärka både försvaret och anfallet under sommaren.

Morata och Laporte på önskelistan

Enligt den spanska tidskriften ska Manchester United både vara intresserade av Juventus anfallare Alvaro Morata, som just nu får finna sig att sitt på bänken till förmån för Mario Mandzukic och Paulo Dybala på topp. Samt Athletic Bilbaos talangfulle mittback Aymeric Laporte, som uppvaktats av flera toppklubbar de senaste säsongerna.

Real Madrid blandar sig i eventuell Morata-affär

Vad gäller en eventuell värvning av Alvaro Morata lär det dock bli Real Madrid som klubben får förhandla med. Den spanska storklubben ser nämligen ut att aktivera en återköpsklausul som innebär att man köper loss spanjoren för cirka 300 miljoner kronor, för att sedan sälja vidare anfallaren till Manchester United. Om den engelska klubben är beredda erbjuda mer pengar än vad Real Madrid ger det vill säga.

Alvaro Morata har tidigare lockat till sig intresse från bland annat Arsenal och Atletico MadridAymeric Laporte har haft ögonen på sig av bland annat Barcelona och Chelsea.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply