Danny Rose ber om ursäkt

Danny Rose ber om ursäkt

Efter gårkvällen bråk på planen

Under gårkvällens match mellan Tottenham Hotspur och Chelsea FC, där mycket känslor var involverade, utbröt två stycken bråk på planen och Tottenhams försvarare Danny Rose ber nu om ursäkt.

Chelsea FC tog emot Tottenham Hotspur på Stamford Bridge på måndagskvällen. Som sig bör i ett derby fanns det mycket känslor involverat och det hela blev inte bättre av det faktum att en förlust för Tottenham eller en oavgjord skulle göra att Leicester City vann Premier League titeln. Detta var någonting som Chelsea spelare innan hade uttalat sig om var en önskan medans Tottenham fortfarande kämpade för den lilla möjligheten att de kunde ta hem mästartiteln. Redan på förhand bubblade alltså känslorna.

Under spelets gång blev det inte bättre, med hela 12 gula kort i slutändan och två stycken väldigt stora bråk som involverade såväl tränare som spelare. Både Tottenham och Chelsea kan dömas av FA, den engelska fotbollsorganisationen, för en speciellt ful situation där Mousa Dembele går åt Diego Costas ansikte i slutet av första halvlek. Men det skedde även många andra saker och när slutsignalen hade ljudit utbröt ett stort bråk vid spelartunneln vilket bland annat ledde till att Chelseas tränare Guus Hiddink puttas ner på marken.

Rose, som var involverad i det första bråket där han stötte ihop med Willian och fick ett gult kort, har bett om ursäkt för hur matchen kan ha sett ut för unga tittare.

– Det är inte bra för barn här eller barn som kollar på tv:n. Jag ber om ursäkt ifall det såg illa ut på tv:n, sade Rose till Daily Mail.

– Det är ett London-derby. Det är förväntat. Vi ville vinna och de ville stoppa oss från att ha en chans i titelracet. Det finns inget dåligt att säga om Chelsea. Detta är matcher du vill vara en del av. Det var en bra match.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply