Mauro Icardi av intresse för Arsenal

Mauro Icardi av intresse för Arsenal

Förstärkning på anfallet krävs

Arsene Wenger är i behov av att uppdatera en trupp som har varit extremt skadedrabbad och behöver ta in nya spelare, en av de som sägs intressera Arsenal är Inter Milans Mauro Icardi.

Ännu en säsong börjar gå mot sitt slut och det är dags att börja blicka framåt, mot transferfönstret och den nya säsongen. Affärer skall göras och spelare skall byta klubbar, allt för att vara så bra förberedda på den nya säsongen som möjligt. Arsene Wenger ryktas vara i full färd med att söka sig nya spelare, vilket är en positiv nyhet för alla Arsenalfans då de under förra sommarens transferfönster enbart värvade en spelare, vilket var en målvakt. Wenger har fått mycket kritik under det gångna året och supportrarna är mycket missnöjda med hur saker och ting blir skötta, då det inte verkar ge de resultat som önskas.

Den engelska tidningen The Mirror rapporterar om att Inter Milans argentinske stjärna Mauro Icardi kan komma att vara tillgänglig för 25 miljoner pund till sommaren, en deal som har gjort Arsenal väldigt intresserade. Även Liverpool, Chelsea och Manchester United har ögonen på den 23årige forwarden, som har rapporterats vilja lämna den italienska klubben. Icardi är snabb, taktiskt intelligent men samtidigt också fysiskt stark med en bra teknik och ett öga för mål, en ganska idealisk striker med andra ord.

Med Mikel Arteta, Mathieu Flamini och Thomas Rosicky som alla ser ut att komma att lämna till sommaren krävs detatt det kommer in nya spelare att ersätta dem. Arteta har bland annat blivit erbjuden tränarjobb från Manchester City och Tottenham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply